Inbjudan

DT med flickor

Välkommen till  Stockholms Fotbollscup i Stockholm! En fotbollscup som spelas mitt i Stockholm 4 – 8 JULI.

-Daniel Tjernström- ”Då jag var barn älskade jag att  spela fotboll och att åka på turneringar. Just den där  känslan av att vara med mina bästa kompisar och få  spela matcher. Att ibland dela segerns sötma och  ibland få dela sura förluster har varit en stark  drivkraft för mig och har gett mig starka minnen och  vänner för livet.”

Vi bjuder in till en internationell cup som kommer  att spelas i centrala Stockholm och runt Kungliga  Djurgården. Förutom en fantastisk fotbolls-  turnering kommer alla lag att få uppleva Stockholm på sommaren med alla dess möjligheter och aktiviteter. Som lag kan ni välja på att bo i skola eller på hotell. Hör av er till oss för alternativ!

Alla klasser från F9/P9 till F15/P15 finns representerade. Matcherna spelas 2×25 min (2×20 i de yngre klasserna) och alla lag är garanterade ett minimum antal matcher.

Anmäl er på www.stockholmsfotbollscup.se Funderar du på hur ni skall ta er till Stockholm? Tillsammans med Swebus har vi sytt ihop en förmånlig paketlösning. Boka din egen buss och få rabatt med koden SSC2016. Besök vår hemsida eller ring Swebus på 08-400 045 02

swebus_logo

Du får det här mailet för att du är registrerad ledare för ett ungdomslag eller att ni är en idrottsförening med ungdomsspelare. Vill du inte ha fler mail, använd denna länk. Avbryt prenumeration 

Scandinavian Soccer Cup, info@stockholmsfotbollscup.se , 08-261200