Real Madrid är det lag som de allra flesta ser som det bästa fotbollslaget i världen och de har vunnit Champions League 13 gånger. Senaste vinsten var 2018 och laget har haft många superstjärnor som Ronaldo, Raul och Ramos. Forna storstjärnan Zidane är sedan 2016 tränare för laget och Real Madrid är på toppen av UEFA:s ranking för klubblag. Förra året kom Real bara trea i La Liga och nu vill de ha tillbaka ligatiteln.

FC Barcelona är den största konkurrenten till Real Madrid och de vann La Liga förra året. Med en av världens bästa spelare Messi i laget är det höga krav på titlar från fansen. Senast 2015 vann Barcelona Champions League och totalt har Barcelona vunnit 26 La Liga-titlar och ofta placerat sig högt upp i Champions League. I UEFA:s ranking är laget tvåa och bara slagna av rivalen Real Madrid.

De bästa fotbollslagen

Bästa lagen i Premier League, Bundesliga och Serie A

Liverpool under ledningen av Jürgen Klopp har blivit ett av de allra hetaste lagen i världen. 2019 tog de hem Champions League-titeln och de är stora favoriter att upprepa detta i år igen. De är även stora favoriter att vinna Premier League för säsongen 19/20 och men hjälp av superstjärnor som Mohamed Salah, Allison och Virgil Van Dijk har Klopp byggt ett topplag. Van Dijk vann Premier Leagues bästa spelare säsongen 18/19 och är ännu bättre nu.

Juventus med världens bästa spelare Cristiano Ronaldo gjorde med den värvningen från Real Madrid ett stort steg till att bli ett av de bästa lagen i världen. Förra säsongen 18/19 vann Juventus Serie A och de är favoriter att vinna i år igen. De har vunnit ligan 35 gånger och vunnit Champions League 2 gånger. Men laget anses ändå som ett av de bästa lagen i världen och har otroligt passionerade fans.

I den tyska ligan Bundesliga är giganten Bayern München det lag som ses som det bästa. De har vunnit Bundesliga 28 gånger och de senaste 10 åren har de vunnit 8 gånger och dominerar totalt. I UEFA:s ranking är de på fjärde plats och har vann Champions League senast 2013 och var i final året innan det. En av de största spelarna i laget är Robert Lewandowski som är en av världens bästa forwards.